Un eveniment caritabil avand drept scop strangerea de fonduri necesare tratamentului unui copil de 6 ani, pe nume Calin, diagnosticat cu tumora cerebrala. Seara de 2 februarie va fi:

Un context al armonizarii sufletelor, pentru o cauza sfasietoare prin lupta pentru viata;

Un spatiu creat pentru imbinarea a 8 domenii diferite de interes pentru auditoriu, reprezentate de persoane publice cu radacina ieseana, fiecare cu actul sau artistic - Monoranu , Buzdugan, Rancea, M Lefter, C Nichita, Morosanu, The Sky, Coseru;

Un timp creat sa existe, sa traiasca, sa respire si sa se transforme doar pentru Calin;

Un prilej de intalnire si distractie pentru amatorii de muzica, dans, stand-up, balet, teatru, comunicare, adica pentru fiecare;

Un mijloc de a aduna laolalta inimi pentru a darui timp pentru viata unui copil;

O oportunitate pentru facilitarea unei promovari eficiente a companiilor locale si nationale interesate de a face un gest spre bine, prin sponsorizarea prestatiei unui invitat implicat.

Partea 1. (vezi bilet)

Ieseni pentru ieseni, daruind timp pentru Calin.
Adrian MONORANU - blogger, marketer, manager
Daniel BUZDUGAN - Stand-up comedy, moderator
Beatrice RANCEA - coregraf al baletului Operei Iasi
Madalina LEFTER - music & dance, impreuna cu trupa de dans Quasar
Cristina NICHITA - creator moda
Catalin MOROSANU - sportiv, campion K1
The SKY - trupa de dans si entertainment
Emil COSERU - teatru

Partea 2. (vezi bilet)

Concert trupa VUNK

  • 19:00 Partea 1
  • (accesul in sala se face incepand cu orele 18:30). Durata 1h30
  • 21:00 Partea 2
  • (accesul in sala se face incepand cu orele 20:30). Durata 1h

Calin este o minune de copil. Are doar 6 ani si a trait in ultimii 3 ani atata durere cat, poate, unii oameni  invata sa traiesc intr-o viata.

In 2010, nu a mai putut merge deloc. Nu putea sta in picioare fara sa il ajute cineva. Avea dureri mari de cap si de picioare, varsa si nu manca aproape nimic. Dupa vestea crunta pe care am primit-o in urma RMN-ului facut la Iasi, a  plecat impreuna  cu parintii sai la lupta direct spre Bucuresti. Au ajuns la Sp.Bagdasar pentru investigatii amanuntite si am ramas acolo pentru 2 luni, in incercarea de  le salva puiul. Cumplite zile.

Calin a traversat atunci cele mai grele momente din viata sa: o operatie pe coloana pentru indepartarea tumorii ce ii fura mersul, o operatie de instalarea a unui sunt de drenaj a lichidului cefalorahidian pentru a-i indeparta durerile de cap, si in final 2 cure de chimioterapie la Institutul Oncologic Bucuresti.

Pentru ca rezultatul biopsiei facute la Bucuresti nu a putut stabili diagnosticul ( prea putin tesut), au hotarat sa merga in Germania, Ravensburg cu ajutorul donatiilor facute de prieteni, familie, firme private.

In 2011, medicii germani au reusit sa stabileasca diagnosticul in urma unei biopsii cerebrale: Tumora  Glioneuronala Leptomeningeala Difuza. Singurul caz din Germania si al 5-lea din Europa. La acest diagnostic s-a adaugat cel de epilepsie secundara.Prea multe pentru un suflet asa de mic.

Calin a urmat 19 luni de chimioterapie, de chin, de zile in care nu parasea patul, de varsaturi. Din pacate, chimioterapia nu a fost de ajuns. In perioada septembrie-noiembrie 2012, Calin a facut 30 de sedinte de radioterapie tot in Germania la Tubingen.

In prezent, se confrunta cu o insuficienta respiratorie a carei cauza inca nu se cunoaste  cu precizie: pneumonie sau metastaze pulmonare.
Intre timp, Calin a devenit cel mai curajos baiat din lume. Nu il mai sperie nici o analiza de sange, nici o perfuzie, nici o radiografie, computer tomografie etc, uimind pe toti cei din jurul sau cu inteligenta, maturitatea si curajul sau. Se crede barbat mare si puternic, desi abia a implinit 6 ani.

Calin vrea timp pentru viata. Vrea sa mearga iar la gradinita, vrea sa creasca mare ca sa aiba grija de surioarele lui, vrea sa conduca un escavator sau un tanc, vrea VIATA.

Dati-i timp lui Calin sa descopere viata, sa cunoasca lucruri noi, sa cante, sa rada, sa spuna poezii. Copiii merita tot timpul vietii noastre!

Beatrice Rancea despre SUFLET.....

Orice intrebare ar trebui sa inceapa cu "Ce e sufletul? ". Orice gand si fapta ar trebui sa fie ale sufletului... 2 februarie e raspunsul...
Minute in sir intr-o manifestare artistica desavarsita, pentru un suflet in nevoie. Pune-ti sufletul in joc! Daruieste-i lui Calin timp pentru viata.

Catalin MOROSANU despre SPERANTA...

Speranta naste si duce spre bine, defineste optimismul si ofera
caldura... speranta nascuta din rau, s-a transformat in lupta pentru Calin...

Cristina NICHITA despre INCREDERE.....

Increderea lui in noi poate fi totul pentru el si familia lui.

Madalina Lefter canta pentru VIITORUL lui Calin

Cand viitorul e plin de frumos si bine, il vrem cat mai indepartat.
Pentru Calin e prezent, aproape si nesigur.

Daniel Buzdugan despre CREDINTA....

Credinta ne da putere, ne-alunga singuratatea, ne induioseaza
tristetea, ne imbraca in lumina... Suntem datori sa intoarcem
frumoasele trairi, si astfel avem prilejul sa oferim parte din credinta noastra, in bine, acestui baietel.

Adrian Monoranu despre OAMENI

Dedicam poezii, proza, melodii, ganduri, gesturi... Dar cand ne putem dedica pe noi? Omul e faurinta Divinitatii, iar misiunea Lui e completa atunci cand noi ne-am dedicat unui suflet ce merita sansa sa-si traiasca timpul... singura legatura fiind apropierea intre oameni...

Emil Coseru despre DRAGOSTE....

Dragostea pentru copiii nostrii ne transforma in cele mai bogate fiinte, dar in cele mai fragile cand speranta lor e umbrita... De ce sa nu facem un mic gest de dragoste cand el poate fi unul de alaturare?

Adrian Stefan - The Sky despre TIMP....

Timpul are multe forme de masurare, insa doar una nu are masura:
viata. Cand viata este pentru un timp, masura capata valente de suflet, dragoste, generozitate, implicare, daruire, speranta. Si poarta numele de SANSA, pentru ca toti cei care vor sa primeasca, sa dea ei cei dintai.

200 EUR 1 zi pentru viata
Beneficii: promovare pagina web, banner facebook

500 EUR 1 saptamana pentru viata
Beneficii: promovare pagina web, banner facebook, roll-up eveniment, logo in prezentare ppt, sponsor al artistului

1000 EUR 1 luna pentru viata
Beneficii: promovare pagina web, banner facebook, roll-up eveniment, logo in prezentare ppt, sponsor exclusiv al artistului, promovare radio, prezentare sponsor mape

Bilet Acces INTEGRAL - 75 RON - 1 persoana
Biletul ofera acces la intregul eveniment.

Bilet Acces Partea 1 - 50 RON - 1 persoana
Biletul ofera acces doar in partea 1 a Evenimentului.

Bilet Acces Partea 2 - 50 RON - 2 persoane
Biletul ofera acces doar la Concertul Vunk.

Biletele se pot procura:

  1. de la punctele de informare Palas Mall si Iulius Mall
  2. comanda pe Facebook pe pagina evenimentului
  3. direct, inainte de inceperea evenimentului
  4. completand formularul de mai jos

Nume si prenume

Telefon

Email

Tip bilet