A 10 cura de chimioterapie

Cu ajutorul lui Dumnezeu, Calin a terminat si a 10-a cura de chimioterapie. Mai avem 2 cure si apoi vom merge la radioterapie. Calin se simte bine in general, chiar daca in timpul tratamentului are dureri de cap, ii scade numarul de trombocite si are numai vanatai pe maini si picioare, iar intre cure are zile in care nu poate manca si varsa. Si noi, si el am inceput sa ne obisnuim cu toate aceste simptome, de parca ar face parte din normalitate. Dar nu e asa si vad asta privind-o pe Carla, surioara lui Calin care nu are nimic din toate acestea si nu i-a zilnic un pumn de pastile. Lui Calin i se pare interesant ca ia numai el pastile si Carla nu, ca si cum acestea s-ar cuveni numai fratilor mai mari. Sper sa nu vina curand ziua in care nu va mai dori sa le ia. Nici faptul ca trebuie sa i se recolteze analize de sange de 2 ori pe luna nu il mai sperie si da dovada de mare curaj, strangand din dinti si infranandu-si lacrimile. Si are doar 5 ani. Multumim din suflet celor care sunt in continuare alaturi de Calin. Multumim mult managerului de la locul de joaca pentru copii aflat in Moldova Mall Iasi, care i-a facilitat accesul gratuit lui Calin la acest loc de joaca, cat si colectivului inimos de acolo care are grija de el atunci cand Calin se afla la joaca. Sanatate tuturor!


Sustinerea voastra inseamna mult acum pentru noi. Orice comentariu este binevenit.

Numele Dvs
Mesajul Dvs

 1. luminita - 07-01-2012
  Sunt mama unui baietel in vasta de 5 ani diagnosticat in mai 2010 cu gliom cerebral operat partial.Noi am incheiat a 18 a luna de temodal dupa care a urmat o noua operatie in 13 decembrie pt extirparea unei tumori nou aparute. Multa sanatate la Calin.cu stima.Luminita
  Fam. Graur: Multumim pentru incurajari si multa sanatate si putere va dorim si noi.

 2. popovici ioana - 14-12-2011
  buna seara! am dori sa stim cum se mai simte Calinutu! in ce faza a tratamentului se mai afla si cum mai dispuneti de fonduri? mai precis, de ce suma de bani mai aveti nevoie? va multumesc mult si Sarbatori Fericite si cu MULTA sanatate va urez!
  Fam. Graur: Buna seara. Pe 15 decembrie Calin incepe a 12 cura de chimioterapie si ultima programata. In Ianuarie 2012 trebuie sa mergem in Germania pentru a face o noua evaluare in urma celor 12 cure de citostatice si sa stabilim ce clinica alegem pentru radioterapie. De bani este greu sa vorbim dar cred ca pentru controlul din ianuarie cu 5000euro cred ca ne-am descurca. Din pacate nu avem decat 1500euro si incercam sa obtinem sponsorizari de la diverse firme sau donatii de la persoane fizice binevoitoare. Deocamdata Calin este stabilizat cu toate ca luna aceasta a avut o criza puternica si a stat 5 zile la terapie intensiva la Sp.Sf. Maria din Iasi. Speram sa reusim sa strangem banii pana in ianuarie, deoarece credem ca nu este o suma mare si cred ca inca mai sunt destui oameni care pot face de sarbatori..minuni... Tatal lui Calin

 3. Mihaela Cucorada - 11-11-2011
  Ieri sotul meu s-a intalnit intamplator cu sotul dvs.Au fost colegi de servici.S-a bucurat ca s-au revazut,dar aceasta bucurie nu a durat decat 2 minute.La aflarea necazului familiei dvs.a fost socat.Cum e posibil ca 2 parinti frumosi si sanatosi ca 2 brazi, sa aiba un copil cu asa o boala? Nu e drept!Nu-mi permit sa va dau sfaturi,dar atentie mare la ALIMENTATIE! UCIGASUL NR.1!Sa va ajute bunul Dumnezeu sa gasiti putere sa treceti peste toate. Sa fiti sanatosi sa puteti lupta in continuare.Multa,multa sanatate.
  Fam. Graur: Multumim pentru sprijin.