Un nou control

Dragi prieteni, pe 17 iunie Calin va merge din nou la Tubingen,Germania, pentru control. Ultimul control, facut in martie, ne-a adus si vesti bune: formatiunile tumorale cerebrale,cat si cea de la coloana, s-au mai micsorat si nu au mai aparut alte formatiuni noi, semn ca radioterapia facuta anul trecut a avut un efect favorabil. Din pacate, inca mai mare formatiuni tumorale prezente, pe care trebuie sa le controlam RMN mereu. In prezent, Calin nu face tratament medicamentos(chimioterapie)pentru cancer, conform recomandarilor medicilor germani, si ne concentram doar pe tratament naturist: venin de scorpion, suc de Noni, Goji, Catina etc. Din cauza operatiei suferite pe coloana in 2010, Calin a facut scolioza si va trebui sa poarte un corset, 22h din 24h si sa mearga la inot. Deja am inceput cursurile de inot si peste cateva saptamani vom primi si corsetul. Multumim din suflet tuturor celor care sunteti alaturi de noi si ne sprijiniti pentru a-i oferi lui Calin cele mai bune oportunitati de tratament si pentru a avea o copilarie fericita.Dumnezeu i-a trimis lui Calin,si noua, o multime de ingeri care sa ne ajute. Toate cele bune, Ramona Graur


Sustinerea voastra inseamna mult acum pentru noi. Orice comentariu este binevenit.

Numele Dvs
Mesajul Dvs

 1. HUIAN DELIA - 13-08-2013
  BUNA ZIUA AM INCERCAT SA VA SUN DAR...SPER DIN TOT SUFLETUL CA SUNTETI BINE... IL IMBRATISE CU DRAG PE CALIN.. SANATATE SI TOATE CELE BUNE....
  Fam. Graur: Multumim teacher Delia.Calin e bine si Carla la fel. Si eu am tot incercat sa ajung pe la gradinita,dar intotdeauna a aparut altceva...Asa ca va inteleg. Multa sanatate va dorim si salutari la toata lumea.

 2. Andrea Duta - 22-07-2013
  Buna ziua, ne-am cunoscut la mare saptamana trecuta si am ramas foarte impresionata de povestea lui Calin. Mi-a facut placere sa va cunosc si va doresc din tot sufletul sa fiti puternici pentru a merge mai departe. Sper ca el sa creasca mare si sa fie sanatos si sa ne revedem cu bine. Va pup si va imbratisez cu drag. Andrea P.S. Nataliei i este dor de prietena ei Carla :)
  Fam. Graur: Multumim Andreea si noi va dorim multa sanatate. Si Carla intreaba cand se mai intalneste cu Natalia....

 3. Laura Nistor - 01-07-2013
  Va recomand din toata inima terapia Bowen, il va ajuta foarte mult pe Calin. Pe www.bowtech.ro gasiti terapeuti in Iasi care va pot ajuta. Sa va amintiti ca la Dumnezeu toate sunt cu putinta. Sfanta Impartasanie si participarea la Sfantul Maslu sa va fie sprijin si alinare in aceste momente dificile.
  Fam. Graur: Multumim foarte mult Laura. Calin a participat deja la cateva sedinte de Bowen.

 4. Lavinia - 22-06-2013
  Sa dea Dumnezeu sa va intoarceti cu vesti bune! Multa ,multa sanatate! p.s. tatal meu a folosit si Tien Hsien Liquid -si s-a simtit f bine..nu a recidivat..
  Fam. Graur: Multumim Lavinia!